Køb af ejendom i udlandet i 2006
Når køber en ejendom i udlandet mange mennesker glemmer den mest indlysende og relevante punkt af alle, som er ganske enkelt hvad gør du ønsker ejendom at gøre for dig? Denne enkle faktor kunne fastslå landet og område du købe ind. Er du på udkig efter en kort sigt ejendomsinvestering? Leder du efter en lang sigt regelmæssig indkomst? Eller som de fleste mennesker er du blot interesseret i en feriebolig for dig og familien?
Der er to typer af ejendom i udlandet kan du købe. Off-plan og videresalg ejendomme. Off-plan betyder, at købe en ejendom i udlandet, før det er bygget. Et videresalg ejendomme simpelthen købe en afsluttet ejendom i udlandet fra en tredjepart. Begge muligheder har deres fordele og ulemper. Vær forsigtig, når du køber en off-plan ejendomme, som du kan være sikker på, at størrelsen af ejendommen vil afslutte mindre end du havde forestillet sig at blive. Det kan også være en lang tid før ejendom i udlandet og over alle udviklingen er afsluttet. Du kan også medføre problemer, hvis bygningen ikke er fremstillet efter de oprindelige planer, men samlede købe en off-plan ejendomme i udlandet kan høste nogle fantastiske overskud.
Når de køber en ejendom i Spanien tillade ca 10-12% på toppen af prisforlangende for yderligere omkostninger som advokat gebyrer, afgifter og moms Omkostningerne ikke altid svare til 10% men tillader dette beløb alligevel bare for at være på den sikre side. Andre steder i udlandet ændres i overensstemmelse hermed. For eksempel i Dubai er der ingen skatter, hvilket gør Dubai en meget attraktiv investering ejendom lejlighed. Hvis du går ud fra 10-12% for at være den maksimale i udlandet bør du modtage nogle ændringer hver gang.
Hvis du køber en ejendom i udlandet for at udvandre og derefter skal du tjekke infrastruktur dvs. hospitaler, uddannelse etc etc. Der er nogle fantastiske tilbud i de fusionerende markeder som Bulgarien, Rumænien, Estland og Kap Verde, men det er ikke godt, bor der hvis du nødt til at rejse ud af landet, hver gang du har et helbredsproblem, eller hvis det er en absolut mareridt at rejse rundt. Dette er grunden til, at Spanien altid ender med at blive nummer et i min udtalelse, fordi infrastrukturen er stormskridt forud for mange af de østlige blok lande. Du kan betale mere til at begynde med, men du modtager langt mere for dine penge lang sigt.
Hvis du ønsker at købe en ejendom i udlandet for investering og udlejning formål så tænke over hvad der appellerer til fleste.
Er det tæt på en lufthavn? Er det tæt på stranden eller lokale faciliteter? Er der tilstrækkelig transport i nærheden? Er du i stand til at leje ejendommen hele året rundt?
Hvis du er på udkig efter en lejeindtægt fra din ejendom i udlandet så bruge tid på at finde en god agent. www.d2rworldwide.com kan give dig råd om dette emne. Hvis du har råd til at gøre det så købe en billig god leder køretøj, som kunne tilføre ekstra værdi til egenskaben både udlejning og videresalg. Altid forsøge at købe en ejendom, der synes at være rummelige. Indvendigt farve gør en stor forskel, der er noget du kan ændre dig selv. Aldrig købe en egenskab, der ikke har en visning af en eller anden form. Enten udsigt over bjergene eller havet. Visningen kan kompensere for manglen plads inde.
Altid tjekke de omkringliggende områder for potentielle byggeprojekter som det sidste, du ønsker at gøre er kommet tilbage 12 måneder senere og finde feltet næste dør er en byggeplads. Chancerne er din smag er ikke så meget anderledes end andre folkeslag, så selvom du er nødt til at være opmærksomme på alle gange ikke Glem hovedreglen. Hvis du kan lide det kan så du være sikker på, at andre vil også. Så køb en bolig, som du kan lide i et land, som du kan lide og resten skal falde på plads ganske pænt.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.