Åben Sex

I den moderne verden er sex mere almindeligt på offentlige steder. Vondelpark er en Amsterdam park, der tillader åben sex. Det er en af de mest kendte parker i Amsterdam. Der er kun tre regler: Hold parken pæn, undgå børnezonen og opfør dig diskret. Hvis du laver for meget støj, vil parkpersonalet bede dig om at forlade. Park rangers kan bede dig om at stoppe med at have seksuelle forhold offentligt.

Der er en lang historie bag den kontroversielle praksis med åben sex. Det blev først observeret i det 18. århundrede. Denne forklaring er faktisk, hvad der blev brugt i de tidligste Open Sex-plader. Det blev populariseret senere af dem, der troede på dets magt. Denne idé ligner i koncept de transcendentale teorier. Denne tro holdes af nogle, men ikke alle. En åben sexdating er ubegrænset og kan have, hvad de vil.

Mange nye ideer er opstået om seksualitet siden fremkomsten af åben sex i løbet af det sidste årti. Åben sex er ifølge den transhumanistiske filosofi om en ufysisk verden et åndeligt fænomen. En tidlig forfatter gik også ind for en transcendental forklaring. Denne opfattelse siger, at Open Sex kan tilgås gennem en højere magt.

Transhumanister ser Open Sex-kontroversen som en manifestation af det “transcendente”. Joseph Campbell, en filosof fra det syttende århundrede, introducerede først den trans-humanistiske opfattelse. Hans forklaring lød, at Open Sex er overnaturligt i sin natur. Det blev også populariseret af andre tilhængere. Troen på, at kinks var i stand til at tiltrække deres partnere til dem, var kernen i troen.

Det trans humanistiske perspektiv er derfor den mest udbredte form for åben seksuel sex. Udtrykket henviser ikke specifikt til transhumanisme. Det er en type seksuel sex mellem arter. Monogame forhold er præget af et hovedpar, der er “monogamisten”. Et ankerpar kan invitere flere partnere til deres soveværelse. Den anden partner kan dog ikke inviteres.

Et åbent forhold kan beskrives som et ikke-monogami. Denne struktur er normalt baseret på et ankerpar. Andre partnere kan kun komme ind i soveværelset med samtykke fra ankerparrene. Dette forhold er ikke monogamt. Åbne forhold har ankerparret som den eneste partner i soveværelset. Andre partnere kan også deltage i soveværelset. Den åbne elskovsproces er fuld af sjov.