Mandag morgen Mindfulness – 05/01/2006

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du abonnere på mandag morgen Mindfulness. Du kan også læse dette nyhedsbrev online på min hjemmeside.

1. maj 2006 nummer 223

Indholdsfortegnelse

1. på særlige tilbud og invitationer

2. på aktivernes værdier

3. på en stor tale

4. om Global aldring

5. på anbefalet læsning

6. på meddelelser

7. på at abonnere og annullere (enden af nyhedsbrev)

——————————————————————————–

Velkommen til mandag morgen Mindfulness… til mine klienter, kolleger og venner. Deltag mig hver anden mandag med at få motiveret og inspireret til at handle/tænker/føler anderledes.

——————————————————————————–

1. PÅ SÆRLIGE TILBUD OG INVITATIONER

Vil du gerne være mere succes med din virksomhed? Rulle nede siden og lytte til en lyd-besked fra Coach Sandra.

Har du nogensinde tænkt over at være en godt betalt højttaler? Lær at forbinde med din målgruppe? Overtale folk til at handle på hvad du siger? Du kan få svar på disse spørgsmål og meget mere på: nærmer træneren. Spørg mig dit nummer-et spørgsmål om taler færdigheder eller taler professionelt. Jeg vil besvare dine spørgsmål via e-mail indenfor 48 timer.

Hvad hvis du kunne har to trænere sidder ved din side og guide dig gennem dygtighed af tale selvsikkert og overbevisende? Nu kan du. En Audio CD, Power præsentationer for fagfolk, vil hjælpe dig med at mestre et par enkle, men alligevel sofistikerede strategier. Vil du lære at give en overbevisende tale? Vil du gerne vide, hvad adskiller ledere? Er du klar til at forberede en tale, der rammer dit publikum hot knapper? To professionelle tale trænere deler i denne lyd-CD, de erfaringer, de har lært fra deres kombinerede 46 år i feltet. Høje indhold og nyttig anvendelse for erhvervsfolk, talere og trænere. Se nedenfor for linket.

2. PÅ AKTIVERNES VÆRDIER

Er du enig i at det tyvende århundrede bragte os en svimlende beløb af viden? Vi oplevet enorme ændringer samtidig skabe det værste århundrede for at lave ballade for miljøet og massive drab af den menneskelige art. Så jeg spørger, hvordan kan vi være så smart og endnu så dum? Albert Einstein sige det på denne måde: etik er, hvad der bør være (værdier). Videnskab er, hvad er (fakta). Det er drevet af spørgsmål og påvirket af kulturelle værdier og religion. Det vises, at videnskaben og teknologien blev udviklet uden nogen etiske værdier i det 20.

Bus vidundere… kan vi rette dette århundrede?

3. PÅ EN STOR TALE

Her er et par punkter at huske på, når du leverer en tale, uanset om du forsøger at inspirere eller overtale et publikum til at træffe nogle foranstaltninger.

Altid har nogen introducere dig – omfatter dine legitimationsoplysninger, din erfaring på dette område, hvorfor du blev udvalgt til at tale vs en anden.

Grab publikums opmærksomhed med en stærk åbning – stille et spørgsmål, komme med en overraskende erklæring, fortælle en historie.

Give en kortfattet angivelse af formålet med tale udfordring din målgruppe – fortælle dem, hvad de har brug at høre, ikke bare, hvad de ønsker at høre.

Præsentere løsningen-give planen om at løse deres problem.

Holde til tre store punkter – dette hjælper med fastholdelse indgå ved at bede om noget: handling, vilje til at tænke anderledes, foretage en ændring.

Coachen spørger… Når du taler, er du en tjenesteyder eller et tv-spredningsforetagende?

4. OM GLOBAL ALDRING

Den største globale undersøgelse holdninger til aldring og pensionering nogensinde gennemført har fundet, at hele verden, folk ønsker at opgive traditionelle modeller for pensionering til fordel for selvforsyning og et mix af arbejde og fritid. Mulighed for at vælge, de fleste mennesker (36 pct.) mener, at deres regering bør håndhæve ekstra privat opsparing, snarere end at øge pensionsalderen (23 pct.), raise skatter (12 procent) eller reducere pensioner (12 procent). Personlig bank HSBCS fremtid af pensionering: hvad verden ønsker undersøgelse undersøgte 21.000 mennesker og 6.000 virksomheder i 20 lande og territorier og fandt, at mens mange ældre mennesker ønsker at arbejde, og de fleste arbejdsgivere anerkender deres evner, muligheder er stadig begrænset.

Coach sez… der er enorme udfordringer og muligheder, præsenteret af global aldring.

5. PÅ ANBEFALET LÆSNING

Paul Coelho personlige legenden er den rejse, han tager i sin bog, The Alchemist.» Det er «en saga om pludselig rejser, chance for møder og kolleger rejsende ankommer rettidig øjeblikke, en historie hvor spørge spørgsmål er vigtigere end svarene, for svarene er forskellige for hver af os.» Denne bog er blevet læst af over 100 millioner mennesker i 56 sprog. Fabel om en hyrdedreng, forlader hjem for at finde skatten, er forfatterens forsøg på at forsøge at finde en mening for sit eget liv. Læs mere om denne bog på min hjemmeside.

Coachen tænker… der kan være nogle spørgsmål, der har ingen svar.

6. PÅ MEDDELELSER

Besøg min nye Blog (en onlinejournal) at lære om fordele ved at have en Niche, ‘Tolv trin proces til effektiv Email,’ ‘Hvad gør en vellykket højttaler?’ og “Ti Tips til at motivere din målgruppe i aktion og på din hjemmeside.” Fortæl mig hvad du synes… og tilføje dine egne kommentarer.

‘Tale som et Pro for Profit’: kæmper for at få kunder? Vil du have en fuld engelsktalende kalender? Denne e-bog indeholder bevist tips og teknikker til at blive en poleret studievært til at tale effektivt med alle, overalt, med tillid. Jeg skrev dette for højttalere, trænere, forfattere og erhvervsfolk, der ønsker at levere overbevisende præsentationer og/eller udvikle en rentabel engelsktalende forretning. Kun $8.95.

«Denne bog giver praktisk og forsvarlig rådgivning. Jeg har arbejdet med Sandra og finde hendes viden og vejledning uvurderlig.»

–Dr. Christine Wood, børnelæge, højttaler, forfatter

Lad os mødes i; Denver, maj 9-13; Phoenix, AZ, maj 21-23; Palo Alto, CA, juni 20-28; Orlando, FL, kontakt juli 22-25 (NSA-konventionen) når du besøger San Diego, mig. Lad os dele samtale.

Om forfatteren

Coach Sandra Schrift deler et par nemme at læse indsigt i bi-ugentlige udsendelsen, og bifalder positive svar og input. Hendes 13 år som grundlægger/ejer af The podiet højttalere Bureau i San Diego gav hende privilegiet at arbejde med mange fremragende professionelle højttalere og møde planlæggere landsdækkende. Hun ved, hvad møde-planlæggere vil… og ved hvad talere har brug at vide!

Hvis du er en udøvende, vil du drage fordel ved at styrke din præsentationsteknik, således at uanset audiovisuelle støtte du bruger vil forbedre, snarere end distrahere fra dit budskab.

Som din coach giver Sandra dig større fokus, øget måder at prospect, flere ideer til at få henvisninger og bare mere forretning.

E-mail-Sandra til din gratis 30 – minutters Coaching kalder.

“Leve risiko hoppe ned fra klinten og opbygge dine vinger på vej ned.”

–Ray Bradbury

Tak for at læse denne udgave af mandag morgen

Mindfulness Look til dit næste problem på 15 maj 2006

–Coach Sandra

Hvis du har en kommentar, du gerne vil dele, venligst email mig. Det glæder mig at høre hvordan dette nyhedsbrev er påvirker din personlige og/eller dit professionelle liv. En gang om måneden, vil jeg indslag en enkelt for alle af mine abonnenter til at læse om.

Invitere en ven, højttaler, coach, som vil nyde at læse MMM abonnere. Copyright 2006, mandag morgen Mindfulness. Dette indhold er copyright skal du kopiere det rigtige, når du passerer det!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.