Januars detail salg styrke afspejles i mennesker indløse deres jul gavekort. Den gennemsnitlige voksne modtaget 3,2 gavekort indeværende helligdag sæson, op fra 2,5 gavekort sidste år. Gavekort er mere populær og det flytter også udgifter til januar. Forbrugerne er også interesseret i at modtage gavekort på andre tidspunkter, bare i julen.

En undersøgelse foretaget af Deloitte & Touche USA fundet:

80% af de voksne fik mindst et gavekort til en beklædning eller mad butik

33% modtaget mindst et gavekort til en restaurant

14% modtog et gavekort til et indkøbscenter eller shopping center

10% modtog et gavekort, der kunne bruges på en lang række butikker (fx et American Express gavekort)

5% har modtaget mindst én for en personlig service som en manicure eller massage

5% har modtaget mindst et gavekort til et internetsted (f.eks. ebay, Amazon)

Prisintervaller for gavekort varierede fra $78 for American Express-kort, mens den laveste var for en $32 restaurant kort. Bank gavekort er mere tilbøjelige til at blive brugt i januar. Næsten er 74% af disse gavekort blevet indløst eller delvist indløst inden udgangen af januar.

Folk var mere tilbøjelige til at købe fuld pris detailvarer med deres gavekort. Mange analytikere mener, at den “gave” aspekt giver forbrugerne til at forkæle sig selv med nye full-prismærket merchandise.

Detailhandlerne også gavn når forbrugerne indløse et gavekort, næsten 62% tilbringe mere end den pålydende værdi af kortet. Dette er en mulighed for detailhandlere at øge salget, så salget ikke kan rapporteres indtil gavekortet er indløst.

Forbrugere ogsÃ¥ udtrykt interesse i at modtage gavekort til andre ferie. For eksempel, er et gavekort til en “oplevelse” bredt modtaget som følge af mennesker, der bliver tid pressede. FÃ¥ et gavekort til en tur til en restaurant eller massage eller endda en weekend flugt synes at være en tendens mennesker nyder.

Teenagere nyde gavekort, fordi de er mere ivrige efter at shop med deres venner og er mere tilbøjelig til at indløse deres kort hurtigere end voksne. Undersøgelsen viste teenagere indløst 76% af deres gavekort vs 61% af de voksne.

Gavekort holde på giver efter ferien, især for detailhandlere. Gavekort er her at bo. Forbrugerne nyder at bruge dem og detailhandlere nyde at få dem. Gavekort er en passende gave til alle lejligheder.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.