Bygge rigdom fra hjemmet

Bygge rigdom fra hjemmet

Når du sidder i trafik, tror langsomt bevæger sig langs mellem harmdirrende bilister, du, til dig selv, “der skal være en bedre måde.” Du kommer til at arbejde, du udholde en anden tirade fra en inkompetent boss, og du tror, “der skal være en bedre måde.” Du arbejder hårdt, du er underappreciated, underbetalt og fodret. Efter alt dette, du kan næsten ikke betale regninger, og har ikke taget en rigtig ferie i år.

Der skal være en bedre måde.

Nu er der!

Du kan være din egen chef, arbejde hjemmefra og tjene flere penge, end du nogensinde troede muligt.

Fordele ved at arbejde hjemme

Mange mennesker har en romantisk syn på arbejder derhjemme, gør gøremål mens at tjene penge, arbejde i deres eget tempo, drikker kaffe ved swimmingpoolen med laptop i nærheden. For de fleste mennesker, der drømmer vil aldrig komme sand på grund af urealistiske forventninger og dårlig planlægning. Men alle de potentielle fordele ved at arbejde hjemme er faktisk muligt at opnå, hvis du vælger den rigtige virksomhed og planlægge ordentligt.

Hvordan vælger du den rigtige virksomhed? Første, du skal undgå en detailforretning, hvor kunderne forventer du at være tilgængelig i løbet af normal arbejdstid; Det betyder, at undgå en virksomhed, der kræver oplagring eller forsendelse produkter; og det betyder, at undgå en virksomhed, der kræver nogen alvorlig grad af produktion, som ikke er normalt praktisk i et hjemmemiljø. Så hvad er der tilbage?

Hvad med en virksomhed, der kræver intet produkt, ingen forsendelse, ingen kundeservice og ingen regelmæssig timer. Findes sådan en virksomhed? Ja! Det kaldes handel futures. Vent! Ikke blive intimideret af noget, du ikke kender. Handel futures er den mest rentable færdighed du kan nogensinde master. Handel futures er verdens hurtigste måde til rigdom og frihed. Dette er en af meget få modeller, der opfylder alle de realistiske krav til en vellykket home business. Og du kan handle hjemmefra, selvom du har absolut ingen erfaring, og ikke engang ved hvad handel er, eller hvad futures betyder lige nu. Du vil snart.

Her er blot nogle af de utrolige fordele ved at arbejde hjemme:

Tjene flere penge end du nogensinde troede muligt

Hver en krone du tjene er dit

Hvorfor gøre nogen ellers rig med dit arbejde?

Arbejde fra strandene i Hawaii eller en villa i Europa

Arbejde din egen timer

Ingen chef

Ingen pendler

Ingen medarbejdere

Hvor skal jeg begynde?

Vi vil starte i begyndelsen af kursus! Som noget nyt emne, i første omgang ideerne kan være lidt skræmmende. Men vi vil lede dig gennem i et blid tempo. Vi vil starte med at forklare grundlæggende i futures, derefter beskrive nogle gamle handelssystemer, som mæglere anbefaler, men virker ikke. Vi vil afsløre de myter og løgne på Wall Street, at du nødt til at komme forbi at starte virkelig handel med succes. Endelig vil vi føre til metoden stjerner af handel futures. STARTER står for sikkert Trading A revolverende spredes. Lige nu, der vil gøre ingen mening, men du vil se senere hvordan dette vil ændre dit liv.

Hvad dælen er en Futures-kontrakten?

For at forstå, hvad vi forstår ved en futures-kontrakten, lad os mødes Trader Bob. Vores ven Bob er en køber, hvilket betyder, at han ønsker at købe en widget i dag, fordi han mener, at widget’en får mere værdi i fremtiden. Hvis alle går godt, Bob vil købe widget nu, vente på prisen for at gå op og derefter sælge widget til et lille overskud i en måned. Men hvor skaffer Trader Bob widget? Så sker det, at erhvervsdrivende Sam (sælger) har i sin besiddelse widget, som Trader Bob ønsker. Trader Sam vil gerne sælge widget’en i dag, fordi i modsætning til erhvervsdrivende Bob, han mener, at widget’en får mindre værdi i fremtiden end det gør i dag. Trader Sam sælger i dag, fordi han mener, at han vil tjene flere penge nu end hvis han venter at sælge i en måned.

Så handlende Bob og erhvervsdrivende Sam mødes og blive enige om en pris for widget. Trader Bob er nu den stolte ejer. Hvis værdien af widget faktisk øges i fremtiden, kan erhvervsdrivende Bob Bliv en sælger og skille sig af med widget med et overskud. Hvis varens værdi falder fremover skal erhvervsdrivende Bob at sælge widget til et tab.

Dette grundlæggende forhold mellem køber og sælger er grundlaget for alle handel. Futures er simpelthen en variation over dette tema, hvor stedet for at købe en widget nu, erhvervsdrivende Bob kontrakter til at købe widget’en i et par måneder til en fast pris. Transaktionen stadig afhængig af køberen at tro, at prisen vil gå op, og sælgeren at tro prisen vil gå.

Trading Critters

Futures traders falder i to kategorier: hedgers og spekulanter. Det primære økonomiske formål med futures-markedet er for afdækning, der køber eller sælger futureskontrakter til forskydninger risici for at ændre priserne på markederne for kontanter. Hæk erhvervsdrivende, såsom store kommercielle virksomheder, der kan faktisk tage levering af visse råvarer som kaffe eller hvede, bruge futureskontrakter skal beskytte (hæk) sig mod skiftende kontantpriser.

Spekulanter, men udgør størstedelen af futures traders. Spekulanter har ingen kommerciel interesse i den underliggende råvare og har ingen interesse i at tage levering af varen. Potentiale for profit er, hvad der motiverer spekulanter at handle commodity futures. Spekulanterne købe når de mener, at priserne vil stige og de sælger når de mener, at priserne vil falde. Futures traders ved hjælp af stjerner ville blive betragtet som spekulanter.

Grundlæggende Basics

Hvis en erhvervsdrivende er en køber, har han taget en lang position. En lang position indebærer køb af en futures-kontrakter i håb om, at prisen på kontrakten vil stige i fremtiden. Lad os kontrakter sige vores ven Trader Bob i marts til at købe en widget (en lang position) i juni for $10. Juni ruller rundt, og prisen på en widget er nu $13. Det betyder, at Bob har nu ret til at købe widget’en for $10, selv om den igangværende sats er $13. Bob går videre og køber widget for $10, og derefter vender rundt og straks sælger den for $13, lommetyveri forskellen.

En erhvervsdrivende, der er en sælger tager en kort position, der involverer salg af futureskontrakter i forventning om priser falde i fremtiden. Trader Bob kontrakter i dette tilfælde i juni at sælge en widget i September for $13. Efteråret kommer rundt, og den igangværende sats for widget i September viser sig for at være $9. Trader Bob køber en widget for at gå på $9, derefter straks vender rundt og øvelser hans højre sælge widget for $13, drage fordel af forskellen. I første omgang, kan det synes mærkeligt, at erhvervsdrivende Bob ordregivende at sælge noget han ikke endnu ejer. Men ser på situationen denne måde i stedet: i juni, Bob gør en forpligtelse til at sælge en widget til Sam i September for en garanteret pris af $13. Hvis Bob kan købe widget for mindre end engang før September, vil han gøre en fortjeneste.

Alt dette er gjort enkel og let i handel Futures: kun én måde at vinde. Som Bob, kan du også gøre store overskud af trading metoden stjerner. Lad os vise dig hvordan man handel den rigtige måde, den eneste måde, og en levetid på velstand kan blive din. Bare gå til www.tradetofreedom.com.

© copyright 2004. Dette arbejde er ophavsret. Du kan downloade, få vist, udskrive og reproducere dette materiale i uændret form kun (bevarer denne meddelelse). Alle rettigheder forbeholdes

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.